O چهارمین دوره‌ی نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای برگزار نمی‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶
O انشار ویژه‌نامه معرفی برترین‌ها در مجله هفت‌سنگ
O انتخاب برترین وبلاگ‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین سایت‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین برنامه‌های تلویزیونی سال ۸۶
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶ برگزار می‌شود
O  نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O ویژه‌نامه معرفی برترین‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵ برگزار می‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴
O برگزاری نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴

نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» از سال ۱۳۸۴ در پایان هر سال توسط مجله اینترنتی هفت‌سنگ برگزار می‌شد. در این نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای سال در حوزه‌های مختلف انتخاب می‌شدند. نظرسنجی در دو مرحله انجام می‌شد.
در مرحله اول در هفت‌حوزه رسانه‌ای فعال در سال قبل، هفت رسانه برتر توسط هیئت تحریریه هفت‌سنگ و جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان رسانه‌ای انتخاب می‌شد. در مرحله دوم انتخاب‌های اولیه به رای کاربران و مخاطبان اینترنتی گذاشته می‌شد تا در هر حوزه محبوب‌ترین رسانه انتخاب شود.
در نهایت در هر حوزه رسانه‌ای، برگزیده سال هم از نظر کاربران (نتیجه رای‌گیری آنلاین) و هم از نظر داوران معرفی می‌شد.

با توقف فعالیت‌های گروه اینترنتی هفت‌سنگ از سال ۱۳۸۸، فعالیت وب‌سایت تاپ‌مدیا نیز متوقف شده است.

 

انتخاب برترین سایت‌های فارسی سال ۸۶

برترین سایت‌های اینترنتی فارسی زبان در سال ۸۶ به عنوان یکی از بخش‌های انتخاب «برترین‌های رسانه‌ای سال» انتخاب شدند. نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» در پایان هر سال توسط مجله اینترنتی هفت‌سنگ برگزار می‌شود و در آن برترین‌های رسانه‌ای در حوزه‌های مختلف توسط اعضای تحریریه این مجله و جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه‌های رسانه‌ای انتخاب می‌شوند. امسال در سومین دوره برگزاری در بخش وب‌سایت‌ها، پایگاه‌های اینترنتی در هفت گروه مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در بخش اول با عنوان سایت‌های مرجع و پورتال‌ها، سایت عکاسی (www.akkasee.com)به عنوان سایت برگزیده انتخاب شد. مگ‌ایران، بانک اطلاعات نشریات کشور (www.magiran.com) و ایران‌داک، پایگاه اطلاعات و مدارک ایران (www.irandoc.ac.ir) انتخاب‌های بعدی این بخش هستند.

در بخش دوم با عنوان سایت‌های مشارکتی که محتوای آنها توسط کاربران و مخاطبان تامین می‌شود، سایت بالاترین (www.balatarin.com) انتخاب اول است. سایت‌های هفتان (www.haftan.com) برگزیده دوم و ایران ترانه (www.iransong.com) برگزیده سوم این بخش هستند.

در بخش سوم با عنوان سایت‌های خبری-تحلیلی، خبرگزاری فارس (www.farsnews.com) به عنوان سایت برتر انتخاب شد. سایت‌های سینمای ما (www.cinemaema.com) و الف (www.alef.ir) به ترتیب به عنوان برگزیدگان بعدی انتخاب شدند.

در بخش چهارم با عنوان سایت‌های تجارت اینترنتی، سایت ایستگاه (www.istgah.com) برگزیده اول است و جی‌.اس‌.ام (www.gsm.ir) که در حوزه تلفن همراه فعالیت می‌کند و آدینه بوک (www.adinebook.com) که در زمینه فروش اینترنتی کتاب فعال است انتخاب‌های بعدی هستند.

در بخش پنجم با عنوان جامعه‌های مجازی و فروم‌‌های اینترنتی سایت کلوب (www.cloob.com) انتخاب اول، یوبیست‌‌وچهار (www.u24.ir) انتخاب دوم و مجیدآنلاین (forum.majidonline.com) انتخاب سوم هستند.

در بخش ششم با عنوان سرویس‌وبلاگ‌ها و ابزارهای انتشار محتوا، سایت بلاگفا (www.blogfa.com) به عنوان سایت برتر انتخاب شد. سرویس‌وبلاگ‌های بلاگ‌اسکای (www.blogsky.com) و پرشین‌بلاگ (www.persianblog.ir) برگزیدگان بعدی این بخش هستند.

در بخش هفتم با عنوان ابزارهای اینترنتی، سایت وبگذر (www.webgozar.com) انتخاب اول و ابزار شمارنده پرشین‌استت (www.persianstat.com) و بازنگار، خانه وبلاگ‌های فارسی زبان (www.baznegar.com) انتخاب‌های بعدی هستند.

علاوه بر بخش‌های اصلی، امسال برای اولین بار در بخش انتخاب‌های ویژه (خارج از مسابقه) هم تعدادی از سایت‌های فارسی زبان به شرح زیر انتخاب شدند:

- موثرترین ابزار در گسترش زبان فارسی در وب: سایت وردپرس فارسی (www.wp-persian.com)

- بهترین ایده خلاقانه در راه اندازی سایت: جیره کتاب (www.jireyeketab.com)

- بهترین استفاده از امکانات چند رسانه‌ای (متن، عکس، صدا و فیلم به طور همزمان) در سایت: رادیو زمانه (www.radiozamaaneh.com)

- بهترین سایت در جلب مخاطب خاص: تکنوتاکس، سایت تخصصی حوزه لینوکس و منبع‌باز (www.technotux.com)

- برترین سایت در تولید محتوای فارسی در وب: مجله اینترنتی فریا (www.farya.com)

- برترین سایت هماهنگ با فضای وب‌ دو: ویویو (www.viwio.com)

معرفی و بررسی اجمالی سایت‌های برگزیده و دلایل انتخاب و برگزیده شدن آنها در قالب ویژه‌نامه معرفی «برترین‌های رسانه‌ای سال» در روزهای پایانی سال در مجله اینترنتی هفت‌سنگ منتشر خواهد شد. همچنین با انتشار این ویژه‌نامه مرحله نهایی نظرسنجی آغاز خواهد شد و کاربران اینترنتی با شرکت در این نظرسنجی از بین سایت‌های برگزیده، برترین سایت سال ۸۶ را انتخاب خواهند کرد. اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب «برترین‌های رسانه‌ای سال» در سایت مربوط به آن به آدرس www.topmedia.ir قابل دسترس است.
 

+  بررسی وبلاگ‌های برگزیده ‌سال هشتاد و شش

 

همه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی هفت‌سنگ است.