O چهارمین دوره‌ی نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای برگزار نمی‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶
O انشار ویژه‌نامه معرفی برترین‌ها در مجله هفت‌سنگ
O انتخاب برترین وبلاگ‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین سایت‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین برنامه‌های تلویزیونی سال ۸۶
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶ برگزار می‌شود
O  نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O ویژه‌نامه معرفی برترین‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵ برگزار می‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴
O برگزاری نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴

نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» از سال ۱۳۸۴ در پایان هر سال توسط مجله اینترنتی هفت‌سنگ برگزار می‌شد. در این نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای سال در حوزه‌های مختلف انتخاب می‌شدند. نظرسنجی در دو مرحله انجام می‌شد.
در مرحله اول در هفت‌حوزه رسانه‌ای فعال در سال قبل، هفت رسانه برتر توسط هیئت تحریریه هفت‌سنگ و جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان رسانه‌ای انتخاب می‌شد. در مرحله دوم انتخاب‌های اولیه به رای کاربران و مخاطبان اینترنتی گذاشته می‌شد تا در هر حوزه محبوب‌ترین رسانه انتخاب شود.
در نهایت در هر حوزه رسانه‌ای، برگزیده سال هم از نظر کاربران (نتیجه رای‌گیری آنلاین) و هم از نظر داوران معرفی می‌شد.

با توقف فعالیت‌های گروه اینترنتی هفت‌سنگ از سال ۱۳۸۸، فعالیت وب‌سایت تاپ‌مدیا نیز متوقف شده است.

 

 انتخاب برترین وبلاگ‌های فارسی سال ۱۳۸۶

برترین وبلاگ‌های فارسی زبان در سال ۱۳۸۶ به عنوان یکی از بخش‌های انتخاب «برترین‌های رسانه‌ای سال» انتخاب شدند. نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» در پایان هر سال توسط مجله اینترنتی هفت‌سنگ برگزار می‌شود و در آن برترین‌های رسانه‌ای در حوزه‌های مختلف توسط اعضای تحریریه این مجله و جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان حوزه‌های رسانه‌ای انتخاب می‌شوند. امسال در سومین دوره برگزاری، وبلاگ‌ها در هفت گروه مورد ارزیابی قرار گرفتند.

در بخش اول با عنوان وبلاگ‌های فرهنگی-ادبی، وبلاگ خوابگرد (www.khabgard.com) به عنوان وبلاگ برتر انتخاب شد و وبلاگ‌های شور و شر (baharvin.blogfa.com) و خواب بزرگ (bigsleep.wordpress.com) وبلاگ‌های بعدی هستند.

در بخش دوم با عنوان وبلاگ‌های روزنوشت، وبلاگ توکای مقدس (sainttouka.blogfa.com)، عابر پیاده (mjrd.persianblog.ir) و اززندگی (blog.ahmadnia.net) به ترتیب وبلاگ‌های برتر هستند.

در بخش سوم با عنوان وبلاگ‌های علمی-آموزشی، وبلاگ کیبردآزاد (www.freekeyboard.net)، به عنوان وبلاگ اول، وبلاگ پسر فهمیده (blog.frozenpla.net) و وبلاگ 35 degree به آدرس blog.35dg.com به عنوان وبلاگ‌های دوم و سوم انتخاب شدند.

در بخش چهارم با عنوان وبلاگ‌های آی‌.تی (فناوری اطلاعات)، وبلاگ وب دو (mhmazidi2.wordpress.com) وبلاگ برتر و وبلاگ‌های زیر خط آی‌.تی (itline.blogspot.com) و آپدیت‌بلاگ (www.updateblog.net) برگزیدگان دیگر هستند.

در بخش پنجم با عنوان وبلاگ‌های سیاسی-اجتماعی-اقتصادی، وبلاگ ملکوت (blog.malakut.org)، وبلاگ یک لیوان چای داغ (chaay.ghoddusi.com) و مکتوب (mohajerani.maktuob.net) به ترتیب وبلاگ‌های برگزیده هستند.

در بخش ششم با عنوان وبلاگ‌های رسانه و روزنامه‌نگاری، وبلاگ دیده‌بان محیط زیست ایران (jamshidi6.blogfa.com) وبلاگ برتر و وبلاگ‌های "A Man Called Old Fashion" به آدرس oldestfashion.blogspot.com و وبلاگ مازیار ناظمی (maziaran.blogfa.com) وبلاگ‌های بعدی هستند.

در بخش هفتم با عنوان وبلاگ‌های ترکیبی، وبلاگ‌های بامدادی (www.bamdadi.com)، یک‌پزشک (www.1pezeshk.com) و پابرهنه‌ی برخط (www.moniri.com) به ترتیب وبلاگ‌های برتر هستند.


علاوه بر بخش‌های اصلی، امسال برای اولین بار در بخش انتخاب‌های ویژه (خارج از مسابقه) هم تعدادی از وبلاگ‌های فارسی زبان به شرح زیر انتخاب شدند:

بهترین استفاده از تصویر سازی در وبلاگ: دنیای کوچک آقای اوف (misteroof.blogspot.com)

بهترین استفاده از امکانات چند رسانه‌ای در وبلاگ: کمانگیر (persian.kamangir.net)

بهترین استفاده از عکس در وبلاگ: عکس‌نوشته‌های منصور نصیری (www.nasiriphotos.com/blog)

بهترین استفاده از زبان طنز در وبلاگ: ورطه (varteh.persianblog.ir)

بهترین استفاده از زبان مینیمال در وبلاگ: میرزا پیکوفسکی (www.peakovsky.com)

معرفی و بررسی اجمالی وبلاگ‌های برگزیده و دلایل انتخاب و برگزیده شدن آنها در قالب ویژه‌نامه معرفی «برترین‌های رسانه‌ای سال» در روزهای پایانی سال در مجله اینترنتی هفت‌سنگ منتشر خواهد شد. همچنین با انتشار این ویژه‌نامه مرحله نهایی نظرسنجی آغاز خواهد شد و کاربران اینترنتی با شرکت در این نظرسنجی از بین وبلاگ‌های برگزیده، برترین وبلاگ سال ۸۶ را انتخاب خواهند کرد. اطلاعات بیشتر در مورد انتخاب «برترین‌های رسانه‌ای سال» در سایت مربوط به آن به آدرس www.topmedia.ir قابل دسترس است.

+ بررسی وبلاگ‌های برگزیده ‌سال هشتاد و شش

همه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی هفت‌سنگ است.