O چهارمین دوره‌ی نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای برگزار نمی‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶
O انشار ویژه‌نامه معرفی برترین‌ها در مجله هفت‌سنگ
O انتخاب برترین وبلاگ‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین سایت‌های فارسی سال ۸۶
O انتخاب برترین برنامه‌های تلویزیونی سال ۸۶
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۶ برگزار می‌شود
O  نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O ویژه‌نامه معرفی برترین‌های رسانه‌ای سال ۸۵
O  نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۵ برگزار می‌شود
O نتايح نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴
O برگزاری نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۸۴

نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» از سال ۱۳۸۴ در پایان هر سال توسط مجله اینترنتی هفت‌سنگ برگزار می‌شد. در این نظرسنجی برترین‌های رسانه‌ای سال در حوزه‌های مختلف انتخاب می‌شدند. نظرسنجی در دو مرحله انجام می‌شد.
در مرحله اول در هفت‌حوزه رسانه‌ای فعال در سال قبل، هفت رسانه برتر توسط هیئت تحریریه هفت‌سنگ و جمعی از صاحب‌نظران و کارشناسان رسانه‌ای انتخاب می‌شد. در مرحله دوم انتخاب‌های اولیه به رای کاربران و مخاطبان اینترنتی گذاشته می‌شد تا در هر حوزه محبوب‌ترین رسانه انتخاب شود.
در نهایت در هر حوزه رسانه‌ای، برگزیده سال هم از نظر کاربران (نتیجه رای‌گیری آنلاین) و هم از نظر داوران معرفی می‌شد.

با توقف فعالیت‌های گروه اینترنتی هفت‌سنگ از سال ۱۳۸۸، فعالیت وب‌سایت تاپ‌مدیا نیز متوقف شده است.

 

  نتايج نهایی نظرسنجی برترين‌های رسانه‌ای سال ۱۳۸۶


برگزيدگان نهایی نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال ۱۳۸۶» مشخص شدند. مجله اينترنتی هفت‌سنگ در ایام نوروز برای سومین سال پیاپی اقدام به برگزاری نظرسنجی «برترين‌های رسانه‌ای سال» کرده بود.
در مرحله اول اين نظرسنجی، مجله هفت‌سنگ بر اساس نظرات هيئت تحريريه خود و جمعی از کارشناسان رسانه‌ای در حوزه‌های آلبوم‌ موسیقی، برنامه تلويزيونی، برنامه رادیویی، نشريه، ‌سايت اینترنتی، پادکست و وبلاگ اقدام به معرفی هفت‌ برگزيده سال کرد. این برترین‌ها در شماره ویژه سال جدید مجله هفت‌سنگ معرفی شده و در مرحله دوم نظرسنجی به رای کاربران گذاشته شدند.
کاربران می‌توانستند از اولین ساعات سال جدید (اول فروردین ۱۳۸۷) تا پایان ایام نوروز (۱۳ فروردین ۱۳۸۷) با مراجعه به سایت در مرحله دوم نظرسنجی شرکت کنند تا با نظرات‌شان برگزیدگان رسانه‌ای نهایی مشخص شوند.
در پايان نظرسنجی بر اساس نظرات ثبت شده برترين‌های حوزه‌های مختلف به اين ترتيب مشخص شدند: آلبوم موسيقی سال: ترنج- برنامه تلويزيونی سال: مردم ایران سلام- برنامه رادیویی سال: جوانی آزاد - نشريه سال: همشهری جوان - وبلاگ سال: خوابگرد - وب‌سايت سال: کلوب - پادکست سال: یک‌پزشک
همچنین علاوه بر انتخاب‌های کاربران اینترنتی، داوران هفت سنگ شامل هيئت تحريريه این مجله اینترنتی و جمعی از کارشناسان رسانه‌ای هم در هر بخش، رسانه برگزیده‌ای را تحت عنوان برگزیده داوران انتخاب کردند.

در مجموع ۴۲۱۷ نفر در اين نظرسنجی شرکت کردند و هر کاربر از يک دستگاه کامپيوتر تنها يک‌بار می‌توانست در نظرسنجی شرکت کند. جزئيات نظرات ارسال شده در هر بخش به شرح زير است:

 

در بخش آلبوم موسيقی، آلبوم «ترنج» اثر محسن نامجو با ۷۲۴ رای (۱۷درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
آلبوم سلام آخر اثر احسان خواجه‌امیری با ۷۱۷ رای (۱۷درصد)، عشق سرعت اثر گروه کیوسک با ۳۱۲ رای (۷درصد)، زیرتیغ اثر حسین علیزاده با ۲۸۷ راي (۷درصد)، سمفونی رومی اثر شهرام ناظری با ۲۰۴ رای (۵درصد)، سرودگل اثر حسین علیزاده و گروه همنوایان با ۱۴۱ رای (۳درصد) و بلالی باش اثر فرامرز گرمرودی با ۳ رای (صفر درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
۲ درصد شرکت‌کنندگان، دیگر آلبوم‌های موسیقی را برگزیدند و ۴۲ درصد شرکت‌کنندگان در بخش آلبوم‌ موسیقی رای نداند.

داوران هفت‌سنگ در این بخش، آلبوم «عشق سرعت» از گروه کیوسک را به دلیل ابتکار و خلاقیت در ترانه‌سرایی، موفقیت در ارائه آلبوم و جلب مخاطب با امکانات محدود و تلاش برای ارائه کارکرد جدیدی از موسیقی به جامعه ایرانی به عنوان آلبوم موسیقی برگزیده داوران انتخاب کردند.

 

در بخش برنامه تلويزيونی، برنامه «مردم ایران سلام» با ۷۶۱ رای (۱۸درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
برنامه ورزشی نود با ۷۵۸ رای (۱۸درصد)، دو قدم مانده به صبح با ۶۵۸ رای (۱۶درصد)، سینما چهار با ۳۹۱ رای (۹درصد)، سریال ساعت شنی با ۲۷۸ رای (۷درصد)، برنامه مستند چهار با ۲۶۳ رای (۶درصد) و برنامه عمو پورنگ با ۲۰۸ رای (5%) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند. یک درصد شرکت‌کنندگان، دیگر برنامه‌های تلويزيونی را برگزیدند و ۲۰ درصد شرکت‌کنندگان در بخش برنامه تلويزيونی رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ، برنامه تلویزیونی «دو قدم مانده به صبح» را به دلیل برخورداری از ساختار مناسب برنامه تلویزیونی، به‌کارگیری کارشناسان و مجریان متخصص و مناسب، ایجاد فضایی برای طرح مسائل فرهنگی و هنری و تلاش برای انعکاس دیدگاه‌ها و نظرات هنرمندان محذوف از رسانه‌های رسمی به عنوان برنامه تلویزیونی برگزیده داوران انتخاب کردند.

 


در بخش برنامه رادیویی، برنامه اجتماعی «جوانی آزاد» از شبکه رادیویی جوان با ۸۲۳ رای (۲۰درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
برنامه صبحگاهی یک صبح، یک سلام از رادیو جوان با ۲۴۹ رای (۶درصد)، برنامه برنامه فرهنگی هفت اقلیم از رادیو فرهنگ با ۱۹۹ رای (۵درصد)، ‌ برنامه سرگرمی- تفریحی هفت شنبه از رادیو جوان با ۱۸۰ رای (۴درصد)، برنامه علمی روی خط باشید از رادیو جوان با ۱۲۱رای (۳درصد)، برنامه همیشه با ورزش از رادیو ورزش با ۱۰۶ رای (۲درصد) و برنامه گفتگوی روز از رادیو گفتگو با ۹۸ رای (۲درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
یک درصد شرکت‌کنندگان، دیگر برنامه‌های رادیویی را برگزیدند و ۵۷ درصد شرکت‌کنندگان در بخش برنامه رادیویی رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ برنامه رادیویی «گفتگوی روز» از رادیو گفتگو را به دلیل تلاش برای ایجاد فضایی چندصدایی، دعوت از مهمانان و کارشناسان متخصص با دیدگاه‌های متفاوت برای شرکت در گفتگوهای چند نفره و پرداختن به موضوعات نو در یک رسانه رسمی، به عنوان برنامه رادیویی برگزیده داوران انتخاب کردند.

 

در بخش نشريات، مجله «همشهری جوان» با ۶۰۳ رای (۱۴درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
نشریه اجتماعی-سیاسی شهروند امروز با ۵۳۲ رای (۱۳درصد)، روزنامه هم‌میهن با ۲۹۰ رای (۷درصد)، نشریه فرهنگی بخارا با ۱۸۱ (۴درصد)، نشریه ورزشی دنیای فوتبال با ۱۳۵ رای (۳درصد)، نشریه علمی-تخصصی دنیای خودرو با ۱۲۱ رای (۳درصد) و نشریه عامه‌پسند زندگی ایده‌آل با ۹۸ رای (۲درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
۴ درصد شرکت‌کنندگان، دیگر نشریه‌ها را برگزیدند و ۵۰ درصد شرکت‌کنندگان در بخش نشریات رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ نشریه «شهروند امروز» را به دلیل تلاش برای نزدیک شدن به روزنامه‌نگاری حرفه‌ای، ارائه مطالب و گفتگوهای تاثیرگذار، ارائه گزارش‌های خبری مناسب و تلاش برای انعکاس دیدگاه‌های متفاوت نسبت به موضوعات روز، به عنوان نشریه برگزیده داوران انتخاب کردند.

 

در بخش ‌سايت‌های اینترنتی، سایت جامعه‌ مجازی «کلوب» با ۱۵۹۷ رای (۳۸درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
سایت بالاترین با ۶۱۲ رای (۱۵درصد)، سایت عکاسی با ۴۴۸ رای (۱۱درصد)، سرویس وبلاگ بلاگفا با ۲۷۱ رای (۶درصد)، سایت ابزار‌های اینترنتی وبگذر با ۲۵۳ رای (۶درصد)، خبرگزاری فارس با ۱۵۹ رای (۴درصد) و سایت تجارت اینترنتی ایستگاه با ۵۱ رای (۱درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
۶ درصد شرکت‌کنندگان دیگر ‌سايت‌ها را برگزیدند و ۱۳درصد شرکت‌کنندگان در بخش ‌سايت‌ رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ سایت «بالاترین» را به دلیل گسترش امکانات فنی و نزدیک شدن به فضای وب۲، ایجاد محیطی برای مشارکت کاربران اینترنتی در بروزرسانی سایت و فراهم آوردن بستری برای تمرین دموکراسی و مواجه آرا و عقاید گوناگون با هم، به عنوان وب‌سایت برگزیده داوران انتخاب کردند.

 

در بخش وبلاگ، «خوابگرد» با ۴۵۱ رای (۱۱درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
وبلاگ‌ بامدادی با ۲۱۰ رای (۵درصد)، وبلاگ‌ کیبرد آزاد با ۱۹۲ (۵درصد)، وبلاگ‌ دیده بان محیط زیست با ۱۷۱ رای (۴درصد)، وبلاگ توکای مقدس با ۱۶۹ رای (۴درصد)، وبلاگ‌ وب‌دو با ۱۴۷ رای (۳درصد) و وبلاگ ملکوت با ۷۰ رای (۲درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
۱۲ درصد شرکت‌کنندگان دیگر وبلاگ‌ها را برگزیدند و ۵۴ درصد شرکت‌کنندگان در بخش وبلاگ رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ با توجه به مشارکت تعداد زیادی از وبلاگ‌نویسان در روند نظرسنجی انتخاب وبلاگ‌های برتر، به احترام نظر وبلاگستان فارسی انتخابی ندارند و هر هفت وبلاگ را به عنوان وبلاگ‌های برگزیده داوران انتخاب می‌کنند.
 

 

در بخش پادکست، «رادیو یک‌پزشک» با ۶۰۱ رای (۱۴درصد) به عنوان برگزيده کاربران انتخاب شد.
پادکست گروهی رادیو کالج پارک با ۲۹۱ رای (۷درصد)، پادکست ادبی کتابخانه گویا با ۱۳۳ رای (۳درصد)، پادکست شخصی به‌خاطر خودم میگی؟ با ۸۵ رای (۲درصد)، پادکست علمی - آموزشی صدای سلامت با ۸۱ رای (۲درصد)، پادکست مجله‌ اینترنتی پنج روز با ۷۰ رای (۲درصد) و پادکست سازمانی صندوق تعاون کشور با ۱۴ رای (نیم‌درصد) در رتبه‌های دوم تا هفتم قرار گرفتند.
نیم درصد شرکت‌کنندگان دیگر پادکست‌ها را برگزیدند و ۶۹ درصد شرکت‌کنندگان در بخش پادکست رای نداند.

در این بخش داوران هفت‌سنگ پادکست «رادیو کالج پارک» را به دلیل نظم و تداوم در انتشار و ارائه کار گروهی اینترنتی موفق به عنوان پادکست برگزیده داوران انتخاب کردند.


اطلاعات بيشتر در وب‌سايت مجله اينترنتی هفت‌سنگ به آدرس (www.7sang.com) و همچنین وب‌سایت برترین‌های رسانه‌ای سال به آدرس (www.topmedia.ir) در دسترس قرار دارد.

 

همه حقوق این سایت متعلق به گروه اینترنتی هفت‌سنگ است.